Program

Saturday, October 10, 2015
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
›9:00 (1h)
Alan Turing and the Other Theory of Computation
Lenore Blum, Carnagie Mellon University, USA
›10:00 (1h)
Logics and computability
Felice Cardone
›11:00 (30min)
›11:30 (1h)
Logics and computability
Felice Cardone
›12:30 (30min)
Words for machines, machines for words: A brief history of computational linguistics and digital humanities in Pisa
Simonetta Montemagni, Istituto di Linguistica Computazionale, CNR - Pisa, Italy - Alessandro Lenci, University of Pisa, Italy
›13:00 (1h)
›14:00 (1h)
Logic and Computing in France: A Progressive Convergence
Pierre Mounier-Kuhn, CNRS & University of Paris-Sorbonne, France
›15:00 (1h)
›16:00 (30min)
›16:30 (1h30)
›18:00 (1h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1