Program

Thursday, October 8, 2015
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
›9:00 (30min)
›9:30 (1h)
Walter Shewhart and the Philosophical Foundations of Software Engineering
David Alan Grier, IEEE & George Washington University, USA
›10:30 (30min)
›11:00 (30min)
›11:30 (1h30)
›13:00 (1h)
›14:00 (1h)
›15:00 (1h)
›16:00 (30min)
›16:30 (1h30)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1